23 februari 2009

:(

Vilodag i Liberec. Undra hur många som stannar kvar de här dagarna. Vet bara att Simi skulle hem för att träna i Einsiedeln och att Küttel ska på sightseeing i Prag. Man kan ju tycka att de borde vilja slippa resa när de inte måste. Men de är så rutinerade att de säkert vet vilken uppladdning som passar dem bäst. Det blev ingen träning i VM-backen idag på grund av vind och dåligt väder. De som är kvar i stan får en ny chans imorgon. Vi hade verkligen tur som fick se en problemfri tävling i lördags för nu har vädret blivit sämre igen. Jag hoppas verkligen att det inte blir några vindlotteri i helgen...

Och så en förklaring till "rubriken". Fick just veta att Mitja Meznar inte får plats i det slovenska laget under resten av VM... Han kommer att ersättas av Primoz Pikl. Förstår att Pikl får en plats efter att ha hoppat bra i CoC:n i helgen men jag fattar ärligt talat inte varför det är just Mitja som får åka hem. Han har inte hoppat sämre än Peterka eller Damjan. Tänk om han inte får följa med till Vikersund heller... *orolig* I så fall blir jag riktigt besviken.

Ursäkta för det här gnällinlägget. Borde väl inte skriva när jag är på dåligt humör. Härnäst utlovas ett inlägg om en väldigt imponerande hoppare.

Inga kommentarer: