09 augusti 2011

Reserapport från ett blött & stjärnfattigt Hinterzarten

Som tidigare nämnt saknades ganska många av de största stjärnorna och den provisoriska anmälningslistan stämde naturligtvis inte alls (vet inte varför jag kollar på den överhuvudtaget). Dessutom duggregnade det större delen av helgen. Men vädret var ändå bättre än väntat, efter att ha tittat på väderprognosen funderade jag allvarligt på att packa ner ett par gummistövlar men de fick inte plats i resväskan. Det kom egentligen bara en riktigt extrem skur och då hade vi lyckligtvis redan hunnit in i festtältet för startnummerutdelningen. Har aldrig sett så lite publik i Hiza som i år. Vädret och startlistan påverkade säkert lite men det känns som om det blir färre och färre åskådare för varje år. Vi hade inga problem att få våra vanliga platser på läktaren. På lördagen hade vi egentligen inte tänkt komma förrän ganska sent (provomgång kl 18). Det var dock inte tillräckligt med tid för någon ordentlig utflykt så det slutade med att vi ändå kom till backen efter lunch eftersom vi inte hade något bättre för oss...

Resultaten var ganska förutsägbara... Österrike som segrare i lagtävlingen och Morgi i den individuella tävlingen. Börjar bli lite trist att Morgi vinner ALLT. Vi funderade dock lite på ifall Polen eller Tyskland skulle kunna utmana österrikarna om segern med tanke på att de saknade så många av sina bästa.

Jag var ju inte så entusiastisk inför helgen men det blev trots allt en bra helg i Hinterzarten även om det inte var riktigt lika skoj som tidigare år. Har tagit en hel del fina bilder oxå, de flesta från fredagen när vädret var som bäst. Ett urval av fotona kommer naturligtvis att dyka upp här så småningom. Kan dock inte lägga upp dem förrän jag kommer hem och innan dess väntar även ett besök i Einsiedeln.

Inga kommentarer: