01 augusti 2011

Polen Tour & inför Hinterzarten

Hur många var det som följde Polen Tour? Hur många KUNDE överhuvudtaget se den? Det var minst sagt svårt att hänga med. Vissa dagar sände ingen kanal alls, andra dagar var det bara sammandrag eller så sände bara Eurosport 2 (som nästan ingen har). Enda tävlingen jag kunde se live på TV var veckans minst spännande tävling, lagtävlingen. Hittade dock en polsk stream till sista tävlingen i Zakopane men var inte speciellt fokuserad ens när jag kunde titta.


Känns som om vi kommer få höra den österrikiska nationalsäsongen väldigt många gånger den här säsongen… Vem ska kunna hota dem när så många av de stora hopparna slutat? Nu saknades i och för sig en del hoppare under veckan i Polen men i alla fall… Det var bara Pavel Karelin som lyckades förhindra idel österrikiska dubbelsegrar.


Hinterzarten nästa. =) Känner mig dock inte så motiverad för tillfället… Som väderprognosen ser ut just nu så väntar regn hela helgen… Hoppas det hinner ändras. Oavsett väder så känner jag inte alls för en massa seg väntan vid backen. Funderar på att hitta på något annat på dagarna och komma till backen först lagom till tävlingarna. Få se hur det blir när vi väl är där. Startfältet verkar dessutom stjärnfattigare än nånsinn… Förutom alla som slutade i våras saknas hoppare som Ammann, Hautamäki, Schlierenzauer, Koch, Loitzl, Romören, Damjan, Neumayer och Schmitt. Den sistnämnde, hemmahopparen och affischnamnet, måste vara en extra tung förlust för arrangörerna.

Inga kommentarer: