06 november 2009

Tre veckor till premiären



Nedräkningen har börjat. I väntan på att den nya säsongen ska börja tänkte jag publicera min favoritbild från Engelberg förra vintern. Bara tre veckor kvar till Kuusamo nu. Tiden går väldigt snabbt, det känns som om sommaren precis tagit slut. Premiären är alltid extra intressant för den brukar ge en fingervisning om hur resten av säsongen kommer se ut. Längtar verkligen.

Wolfgang Loitzl har utsetts till årets idrottsman i Österrike (före Schlierenzauer). Skoj, unnar honom all framgång. Återstår bara att se ifall förra vintern var hans säsong i rampljuset eller om han kan fortsätta på samma sätt. Det kanske är en av de frågor vi delvis kan få ett svar på redan i Kuusamo...

Just nu är det annars väääldigt tyst. Antar att lagen börjar jaga snö snart... Det blir säkert inga problem i år. Vissa fick till och med ofrivilligt tidig snöträning i år. När de slovenska kombinerarna kom till Zakopane för en månad sedan för att träna på plast möttes de av en vit backe. *s* Vet dock inte om backen hann göras hoppduglig under tiden de var där.

Inga kommentarer: