12 december 2010

Borta med vinden...

Förra året blev tävlingarna i Harrachov inställda på grund av snöbrist. I år blåste de bort, men först efter att ha blivit uppskjutna gång på gång. Ett träningshopp och en kvalomgång var allt som gick att genomföra. Det måste ha varit väldigt frustrerande för hopparna att åka fram och tillbaka mellan hotell och backe. Och stackars de få fansen på plats som fick stå och frysa i blåst och snöyra helt i onödan. Tycker att de borde kunnat ta beslutet tidigare. Grattis till alla dem som valde att stanna hemma och träna för att hitta formen (Schlieri, Uhri, Ahonen, Küttel m.fl).

Om några veckor står skidflygning i samma ort på programmet. Förstår inte hur de tänkte när de la två tävlingshelger i Harrachov under samma säsong, speciellt inte som det så ofta blir inställt eller vindlotteri där.

Engelberg nästa helg. =) Förra året blev det en extra tävling där som ersättning för en av de inställda i Harrachov. Tycker att de kan göra samma sak i år, det finns ju inte direkt några luckor i kalendern för en hel ersättningshelg.

Inga kommentarer: