01 augusti 2010

Nedräkning till Hiza

Nedräkningen till Hinterzarten har börjat. Paraply, solkräm och kamera ska packas ner och sen bär det snart av till Schwarzwald. :) Väderrapporterna verkar fortfarande något osäkra för nästa helg, har läst allt från 15 grader och regn till 25 grader och sol. Väntar även spänt på de sista laguttagningarna. Bara 5 dagar kvar till kvalet!

Upptäckte till min stora förvåning att Kamil Stoch saknades i det anmälda polska laget. Överlägsen ledare i CoCn och klar nummer två i laget för tillfället... ifall han inte blivit skadad de senaste dagarna så måste det väl vara en felskrivning?!

Besökte Schlieris hemsida för första gången och såg att det faktiskt stämmer, han kommer inte till Hinterzarten. Planerar att komma först till Wisla två veckor senare!

CoC i Courchevel i helgen med tjeckiska dubbelsegrar båda dagarna, Janda före Hajek. Treorna kändes desto mer oväntade, Danny Queck respektive Rok Zima!

Såg ett roligt meddelande på Berkutschis liveticker i fredags: "Training break due to broken lift" *s* Vanligtvis brukar det vara vind och snö som orsakar avbrott men det är klart att en trasig lift oxå ställer till problem. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt att sommarhoppningen börjar och att Eurosport också sänder kvalet.

Sture